Päivähoito/Työkokeilu - Raahen kaupunki

Päivähoito/Työkokeilu - Raahen kaupunki

Kiinnostaako sinua vaihteleva työympäristö, jossa touhua ja tekemistä riittää? Pidätkö lapsista ja mietit ehkä ammattia kasvatus- ja hoitoalalta? Päiväkodit tai ryhmäperhepäiväkodit alueellamme tarjoavat sinulle oivan mahdollisuuden tutustua varhaiskasvatuksen tuomiin uravalintoihin. Pääset puuhailemaan lasten kanssa niin sisällä kuin ulkonakin. Tutustut lapsen arkeen päivähoidossa ja saat tuntumaa lasten parissa työskentelystä. Jokainen päivä on erilainen eikä aika tule pitkäksi puuhakkaassa arjessa.
Työkokeilusta ei makseta palkkaa, mutta saat sitä työttömyysetuutta, mitä tähänkin asti. Työaika on 6 tuntia 5 päivänä viikossa. Työajoista sovitaan vastuuhenkilön kanssa erikseen.

Työkokeilupaikat on tarkoitettu työttömille työnhakijoille.
Ennen työkokeilupaikan hakemista tarkista TE- toimistosta, että olet oikeutettu työkokeiluun.
Työkokeilupaikkoja ei ole tarkoitettu opiskelijoille, opiskeluun liittyviin harjoitteluihin tai työssä oppimiseen.
Työkokeilu alkaa elo-syyskuussa, koska osa päiväkodeista on kesäaikana suljettu.

Yli 3 kk:n työkokeilusta lasten parissa tulee esittää rikostaustaote TE- toimistoon ja työkokeilupaikkaan (rikosrekisterilaki 6.2 §).

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

TE-toimisto 029 5056500
Varhaiskasvatuksen johtaja Kati Haarala 044-439 3794 kati.haarala@raahe.fi
Työhönvalmentaja Leila Riihijärvi 040-135 6795/ Nuorten työttömien aktviointi leila.riihijarvi@raahe.fi

Raahen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: Raahe

Raahe on yli 25 000 asukkaan kaupunki, joka panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Kaupungistamme löytyykin monipuoliset harrastus-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut.
Raahe on osaavien ja osallistuvien nuorten kotikaupunki, jossa tuetaan nuorten kasvua ja kehitystä, parannetaan heidän elinolojaan ja luodaan edellytykset hyvälle elämälle mm. monipuolisella nuorten aktivoinnilla työelämään, harrastuksiin ja osallisuuteen.
Sinunkin Hyvän Tuulen Raahesi!

Tutustu työnantajaan