Skip to main content
test
Päivähoitoavustaja, Kerttulin päiväkoti - Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Kerttulin päiväkoti hakee päivähoitoavustajaa.

Avustaja toimii ensisijaisesti Kerttulin päiväkodissa ryhmäavustajana 3-5 vuotiaiden lasten ryhmässä. Tarjoamme Sinulle nykyaikaisen työ- ja toimintaympäristön lähietäisyydellä Turun keskustasta. Päiväkodilta on näköyhteys Turun tuomiokirkkoon ja meidät saavuttaa julkisilla kulkuneuvoilla vaivattomasti. Kauppatorille on matkaa noin kilometri. Työyhteisömme moniammatillisissa työtiimeissä erilaisuus on voimavara ja hyvä varhaiskasvatuspäivä jokaisen lapsen oikeus.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtäsi aktiivisesti. Sinulla on kykyä tukea pedagogiikan toteutumista, kykyä toimia erilaisissa haasteellisissa tilanteissa sekä tukea omalta osaltasi tuen tarpeessa olevien lasten kasvua ja kehitystä. Tukiviittomien osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta niiden osaamista arvostamme.

Turun kaupungin päiväkodeissa haluamme tarjota lapsille turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa he saavat kasvaa ja kehittyä leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeää.

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Tee rohkeasti hakemus, mikäli tehtävä kiinnostaa sinua! Mikäli kelpoisuusehto vakituisen tehtävän täyttämiseksi ei toteudu, voidaan neuvotella työn määräaikaisesta hoitamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valitun on ennen aloittamista esitettävä lääkärintodistus sopivuudesta tehtävään ja tutkintotodistus tehtävän kelpoisuusehdon täyttymisestä.

Lisätietoja

https://blog.edu.turku.fi/kerttulinphy/
https://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kasvatuksen-ja-opetuksen-palvelukokonaisuus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Virpi Killström, virpi.killstrom@turku.fi
Kesästä johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan tiedusteluihin. Tarkempiin kysymyksiin voidaan vastata haastatteluvaiheessa. Työ voidaan aloittaa määräaikaisella työsopimuksella, jotta saadaan toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vaatimat asiakirjat ja terveystarkastukset tehtyä. Ensisijainen tavoite on saada tehtävään henkilö 1.8.22 alkaen.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Kerttulin päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kellonsoittajankatu 6, 20500 Turku

Sinulle suositellut työpaikat