Skip to main content
test
Päiväkeskustyöntekijä - Jyväskylän kaupunki

Haemme


PÄIVÄKESKUSTYÖNTEKIJÄÄ


määräaikaiseen tehtävään 6.6.-4.9.22 Vaajakosken kuntouttavan päivätoiminnan yksikköön.


Päiväkeskustyöntekijän tehtävään kuuluu toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Erilaiset toimintatuokiot aktivoivat ja ylläpitävät toimintakykyä, liikuntakykyä sekä kuntouttavat ja ehkäisevät syrjäytymistä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat kliininen hoitotyö ja asiakkaiden avustaminen eri toiminnoissa.


Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (Lop) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Eduksi katsotaan hygieniapassi ja ensiapukoulutus.


Edellytämme hyviä tiimi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme ohjauskokemusta ja asiakaslähtöistä työotetta. Lisäksi edellytämme valituilta henkilöiltä valmiutta siirtyä tarvittaessa muihin kuntouttavan päivätoiminnan yksiköihin. Eduksi katsotaan, että hakijalla on mahdollisuus käyttää omaa autoa työssä.


Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja yhteisöllisen työympäristön kuntouttavan päivätoiminnan yksiköissä. Lisäksi käytössäsi on hyvät laajat henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.Tehtävässä voi aloittaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anne-Mari Hakala
p. 040 586 2436
etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Rekrytointiasiantuntija Saga Lampinen
p. 050 477 0557
etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat