Skip to main content
test

Haemme viransijaisuuksiin PÄIVÄKODIN JOHTAJIA Kourulan ja Pulpin päiväkoteihin.

- Kourulan päiväkodin johtajan sijaisuus ajalle 8.8.2022-30.6.2023

- Pulpin päiväkodin johtajan sijaisuus ajalle 8.8.2022-31.7.2023

Työ alkaa 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tule kehittämään ja toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Tarjoamme dynaamisen työyhteisön, jossa on tekemisen meininkiä. Varhaiskasvatuksessamme on vireillä monia erilaisia hankkeita sekä uusia toimintamalleja, joiden myötä kehitämme varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria. Toimintamme perustuu ratkaisukeskeiseen työotteeseen sekä lapsia ja perheitä osallistavaan työskentelyyn.

Päiväkodin johtaja vastaa päiväkodin pedagogisesta toiminnasta sekä toimintakulttuurin kehittämisestä. Viran menestyksekäs hoitaminen edellyttää innostuneisuutta, innovatiivisuutta, napakkaa kehittämisotetta, varhaiskasvatuksen ja talouden hyvää tuntemusta sekä johtamiskokemusta. Tehtävässä tarvitaan myös yhteistyö- ja muutostilanteiden hallintakykyä sekä sidosryhmäosaamista.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Kasvatustieteen maisterin tutkinto katsotaan eduksi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Viransijaisuuksiin sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin. Kirjekuoreen merkintä: Päiväkodin johtaja.

Hakuaika päättyy 8.7.2022 klo 15.00.

Ennen viran vastaanottamista valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002) sekä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi
http://www.lappeenrantaan.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja virasta antavat varhaiskasvatusjohtaja Mirva Nousiainen 040 1881510 1.7.2022 saakka ja vs. varhaiskasvatusjohtaja Heli Puhakainen 040 1923990 4.-10.7.2022. Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@edu.lappeenranta.fi.

Lisätietoja

Kourulan ja Pulpin päiväkodit

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa.

Lappeenrannan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat