Skip to main content
test
Päiväkodin johtaja - Paimion kaupunki

Paimion varhaiskasvatuspalveluissa on avoinna päiväkodin johtajan virka Tapiolan päiväkodissa. Virka täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tapiolan päiväkoti on vuonna 2014 kaupungin vuorohoitopäiväkotina toimintansa aloittanut Paimion varhaiskasvatuspalveluiden suurin yksikkö. Päiväkodissa toimii 9 lapsiryhmää ja henkilökuntaan kuuluu noin 40 työntekijää. Päiväkoti tarjoaa ympärivuorokautista vuorohoitoa seitsemänä päivänä viikossa. Päiväkodin johtajan tehtäviin kuuluvat yksikön varhaiskasvatuksen pedagoginen johtaminen ja kehittäminen, henkilöstöjohtaminen ja -hallinto sekä muusta hallinnosta ja taloudesta vastaaminen. Päiväkodin johtajan työparina työskentelee kokoaikainen päiväkodin apulaisjohtaja. Lisäksi päiväkodin johtaja on jäsenenä kaupungin varhaiskasvatuksen johtoryhmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus. Kasvatustieteen maisterin tutkinto katsotaan eduksi. Halutessasi voit liittää hakulomakkeeseen liitetiedostona varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta osoittavan todistuksen.

Virkaan valittavalta odotamme varhaiskasvatuksen kokemusta ja monipuolista osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja innovatiivista otetta varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Arvostamme hyviä työnjohto- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja viranhoidon edellyttämää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä avointa ja positiivista työskentelyilmapiiriä. Työnantaja tukee eri muodoin päiväkodin johtajia johtamistehtävässään. Henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua täydennyskoulutuksiin sekä kaupungin varhaiskasvatuspalvelujen kehittämiseen.

Virantäytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

27.7.2022 alkaen sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen, p. 02 4745311, jyrki.lumiainen@paimio.fi
1.8.2022 alkaen opetuspäällikkö Hilkka Koret, p. 02 4745312, hilkka.koret@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Paimio on 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Kaupunkimme palveluksessa olevat n. 500 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Sähkömiehentie 2, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat