Skip to main content
test
Päiväkodin johtaja - Kokemäen kaupunki

Kokemäen kaupunki
hakee palvelukseensa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen
PÄIVÄKODIN JOHTAJAA (vakanssinro 3107-004).

Kokemäen päiväkoti Villa Vilinä on syksyllä 2021 aloittanut 8-ryhmäinen päiväkoti, jonka nykyaikaset tilat mahdollistavat lapsille varhaiskasvatuslain mukaisen toiminnan. Varhaiskasvatushenkilöstön lisäksi yksikössä työskentelee kolme ryhmäavustajaa. Ryhmistä kaksi toimii ympäri vuorokauden.

Päiväkodin johtajan tehtävä edellyttää laaja-alaista pedagogista osaamista, varhaiskasvatuksen kokonaisuuden ymmärtämistä sekä tavoitteellista ja suunnitelmallista johtamista.

Haemme päiväkotiin joustavaa, ennakkoluulotonta, innovatiivista innostajaa ja varhaiskasvatuksen kehittämisestä kiinnostunutta johtajaa, jolla on vahva johtamis- ja kehittämisote. Arvostamme käytännön kokemusta erilaisista varhaiskasvatuksen kehittämistehtävistä ja esimiestyöstä. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintä- ja mediaosaamisen taitoja.

Päiväkodin johtajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaisesti. Noudatamme 75 §:n henkilöstöä koskevaa siirtymäsäännöstä. Lisäksi edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 466547). Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hakuaika päättyy 14.10.2022 klo 12.00.

Valitun tulee esittää nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen alkamista. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. varhaiskasvatuspäällikkö Tarja Kannisto, puh. 040 488 6227
sivistysjohtaja Leena Aalto-Setälä, puh. 040 488 6140, ma-ke

Lisätietoja

Varhaiskasvatuksen tulosalue

Kokemäki on n. 7000 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 280 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!


Osoite: Teljänportti 6, 32800 Kokemäki

Sinulle suositellut työpaikat