test
Päiväkodin johtaja / Amuri-Koulukadun varhaiskasvatus - Tampereen kaupunki

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan!

Haemme Amuri-Koulukadun varhaiskasvatusyksikköön päiväkodin johtajaa vakituiseen virkaan 21.3.2022 alkaen.

Yksikkö koostuu kahdesta päiväkodista sekä esiopetuksesta. Amurin päiväkodissa toimii seitsemän lapsiryhmää, ryhmistä kaksi on ranskankielisiä. Päiväkoti tarjoaa muuta laajamittaista kaksikielistä sekä kielirikasteista varhaiskasvatusta ranskan kielellä noudattaen varhaiskasvatussuunnitelman perusteita. Ryhmän toiminta tarjoaa lapselle valmiuksia siirtyä kaksikieliseen esi- ja perusopetukseen. Amurin päiväkodin keskeisenä toiminta-ajatuksena on lapsilähtöisyys. Lapsille annetaan sen pohjalta jokapäiväisessä toiminnassa mahdollisuus oppia leikkien, kokeillen ja tutkien. Päiväkodin toiminnan tavoitteena on tukea lasta kehityksessään tasapainoiseksi, omatoimiseksi, onnelliseksi ja itsensä hyväksyväksi ihmiseksi. Vahvana perustana toiminnalla on avoin vuorovaikutus ja yhteistyö perheiden kanssa. Koulukadun päiväkoti on kolmiryhmäinen päiväkoti, joka tarjoaa turvallisen, hyviä tapoja arvostavan hoitopaikan kodinomaisessa vanhassa puutalossa Tampereen keskustassa. Osallisuuden ja kestävän tulevaisuuden periaatteet ohjaavat päiväkodin toimintaa. Esiopetus sijoittuu Aleksanterin koulutaloon ja sisältää myös ranskankielisen esiopetuksen.

Lähdemme siitä, että jokaisessa lapsessa on olemassa valtavasti hyvää ja ainutlaatuista. On tärkeää auttaa lapsia uskomaan ja luottamaan siihen, että he osaavat, he riittävät ja heissä on uskomatonta voimaa. Aikuiset tukevat lapsen kasvua positiivisella kannustuksella ja olemalla aidosti läsnä lapsen arjessa.

Päiväkodin johtaja vastaa yksikön varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogisesta johtamisesta. Hänen vastuullaan on henkilöstöhallinnon, talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä toiminnan kehittäminen ja asiakkaiden palveluohjaus. Johtaja toimii lähiesimiehenä.

Kelpoisuus virkaan määräytyy Varhaiskasvatuslain 540/2018, 26§, 27§, 31§, 75§ mukaan.

Eduksi luetaan kokemus varhaiskasvatustyöstä ja varajohtajuuskokemus/esimieskokemus.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, johtamiskoulutusta, kokemusta ja näkemystä varhaiskasvatusyksikön johtamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Pia Mikkola, puh. 050 468 2922 ja varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus, puh. 050 523 7386. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Pia Mikkola, puh. 050 468 2922 ja varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus, puh. 050 523 7386. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Varhaiskasvatus ja esiopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33200 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat