Päiväkodin johtaja Kirjalan päiväkotiin - Paraisten kaupunki

Haemme kaksikielistä päiväkodin johtajaa Kirjalan päiväkotiin ajalle 2.8.2021-31.7.2022.

Haemme sinua, joka haluat johtaa toimintaa inspiroivassa pedagogisessa ympäristössä, jossa pienryhmätoiminta, kaksikielisyys ja ulkopedagogiika ovat keskiössä. Haluatko olla mukana kehittämässä päiväkotitoimintaa ja varhaiskasvatusta kunnassamme?

Odotamme sinulta
- hyviä johtamistataitoja
- sitoutumista, visioita ja hyvää pedagogista oivallusta
- myönteistä elämännäkemystä ja innovatiivista asennetta kehittämistyöhön

Tarjoamme m.m.
- mielekkään työn
- mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää
- sitoutuneet työkaverit
- tukea ja inspiraatiota johtajakollegoilta ja varhaiskasvatuuspäälliköltä

Kirjalan päiväkodissa on suomenkielisiä ja ruotsinkielisiä ryhmiä 1-5-vuotiaille lapsille sekä kaksikielinen ulkoryhmä. Tuemme lasten oppimista, kielellistä kehitystä ja monikielisyyttä käyttäen toiminnassamme kuvia ja tukiviittomia. Monipuolinen toimintamme menee yli ryhmä- ja kielirajojen.

Johtajan vastuualueeseen kuuluvat myös suomen- ja ruotsinkieliset esiopetusryhmät, joka sijaitsevat Nilsbyn koulussa ja Kirjala skolanissa. Nilsbyn esiopetus on mukana kaksivuotisessa esiopetuskokeilussa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (L540/2018) mukaan. Huomioimme myös henkilön, jolla on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus (kasvatustieteiden kandidaatti tai sosionomitaustainen). Palkka 3097,64 € ja työaika KVTES:n mukainen. Koeaika 4 kuukautta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.
_______________________________________

Paraisilla on 11 päiväkotia, omassa kodissa toimivia perhepäivähoitajia, perhepäiväkoteja ja leikkipuistotoimintaa. Noin 700 lasta osallistuu toimintaamme.

Varhaiskasvatuksessa meillä on tarjota innostavaa työtä monenlaisissa erilaisissa ryhmissä ja ympäristöissä. Kaikki toimipaikkamme sijaitsevat lähellä luontoa. Kalakamut-konseptin hahmot ovat kestävyyslähettiläitämme, jotka omalta osaltaan auttavat meitä herättämään lapsen kiinnostusta luontoa, ympäristökysymyksiä, kestävää kehitystä ja omia juuriaan kohtaan. Käytämme aktiivisesti pihojamme ja lähiympäristöämme oppimisympäristönä, esimerkiksi kolmella päiväkodeistamme on pihoillaan omat kodat, jotka ovat ahkerassa käytössä. Meillä on myös useita sähköpyöriä, jotka tarjoavat lisämahdollisuuksia lähiympäristön tutkimiseen. Noudatamme kestävää elämäntapaa muun muassa kompostoimalla, viljelemällä ja valmistamalla sadon ruoaksi. Monikielisyys ja digitalisaatio tulevat meille luonnostaan - ne ovat rikastuttava itsestäänselvyys toiminnassamme ja meillä on esimerkiksi useita kaksikielisiä toimipaikkoja.

Tule mukaan tekemään toiminnastamme entistäkin parempaa!

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/fi/web/pargas/etusivu
http://www.pargas.fi/fi/web/pargas/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Kerstin Lassinniemi, puh. 044 358 5870, kerstin.lassinniemi@parainen.fi
Hakemus jätetään Kuntarekryjärjestelmään. Jos sinulla on kysyttävää sähköisen hakemuksen tekemisestä, ota yhteyttä puh. 044 358 5973.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatusyksikkö

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, kaksikielinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki, joka käsittää suuren osan Saaristomerestä ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Täältä löydät niin maaseutua kuin pikkukaupunkimiljöötä. Kaupungin keskusta on lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km.

Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Meille on tärkeää, että henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä. Annamme työntekijöille mahdollisuuden kehittää toimintaa ja itseään. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.

Olemme listanneet sivistysosaston yhteiseen toimintaohjelmaan koko toiminnallemme yhteisiä painopistealueita. Paraisilla pyrimme muun muassa kestävään elämäntapaan. Olemme keskellä ainutlaatuista ja herkkää saaristoympäristöä ja haluamme siksi olla ekososiaalisen sivistyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä. Hyödynnämme työssämme aktiivisesti lähiympäristöämme, kuten lähimetsiä, puistoja, merta ja rantoja. Jotta kaikki paraislaiset voisivat voida hyvin, myös henkilöstömme on voitava hyvin. Panostamme ehkäisevään työhön ja käytämme työssämme positiivista psykologiaa ja pedagogiikkaa.


Osoite: Alikirjalantie 31, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat