Päiväkodin johtaja - Lohjan kaupunki

Haemme päiväkodin johtajaa viransijaisuuteen ajalle 2.8.2021-31.7.2022. Päiväkodin johtajana tehtävänäsi on johtaa Virkkalan päiväkotia, Ristin esiopetusta sekä perhepäivähoitoa.

Kehität työtäsi Lohjan varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti, ja sinulla on kiinnostusta pedagogiseen johtamiseen. Sinulla on asiakastyön, henkilöstön, pedagogiikan, talouden ja turvallisuuden johtamisen taitoja. Omaat hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot. Sinulla on kykyä rakentaa luottamusta sekä asiakkaisiin että henkilöstöön. Osaat organisoida, johtaa prosesseja ja tehdä päätöksiä. Sinulla on taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa.

Teet työtä kehittämismyönteisellä, innostuneella ja valmentavalla työotteella. Päiväkodinjohtajana osallistut ja vaikutat Lohjan kaupungin varhaiskasvatuksen esihenkilöryhmässä, jolloin taito nähdä varhaiskasvatuksen johtaminen myös laajemmasta näkökulmasta on tärkeää. Teemme työtä yhdessä työyhteisön, kollegoiden sekä kaupungin eri toimijoiden ja verkostojen kanssa.

Arvostamme henkilöstöjohtamisen taitoja ja valmentavaa työotetta. Ylläpidät toimivia rakenteita ja kehität toimintakulttuuria. Hyvä digiosaaminen on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä innostuneet ja ammatilliset kollegat. Työssäsi pääset vaikuttamaan Lohjan varhaiskasvatukseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 6 luvun 31 §:n mukainen kelpoisuus, jossa noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) 14 luvun 75 § siirtymäsäännöstä. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palkka on 3149,26 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään sopimuksen mukaan.

Hakuaikaa on jatkettu 30.7.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
palvelupäällikkö Anu Koivumäki 27.7.-30.7.21 puh. 044-3691290, anu.koivumaki@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 30.7.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-214-21.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta..

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Alle kouluikäiset ja heidän perheidensä peruspalvelut
Osoite: Lähdehaankuja 6, 08700 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat