Skip to main content
test
Päiväkodin johtaja, Männynkävyn päiväkoti - Paltamon kunta

Haemme joustavaa ja ennakkoluulotonta varhaiskasvatuksen ammattilaista päiväkodin johtajan virkaan. Männynkävyn päiväkoti sijaitsee vuonna 2021 valmistuneessa Korpitien monitoimikeskuksessa mahdollistaen miellyttävän ja turvallisen työympäristön.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Paltamossa varhaiskasvatus on maksutonta ja strategiamme ponnistaa sujuvasta arjesta, jossa lapsiperhepalvelut ovat keskiössä. Paltamolainen varhaiskasvatus on saanut arvoistaan huomiota myös mediassa.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävän vaativuuden mukaista varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, kykyä seurata ja tulkita kustannuksia ja resursseja osana tulosbudjettia. Asiakaskohtaamiset ja viestintätilanteet hoituvat sujuvasti ja ammattitaitoisesti.. Tehtävä on ammatillisen työn lähijohtamista ja työ sisältää myös lapsiryhmätyötä. Työtehtäviin kuuluu myös varhaiskasvatuksen päällikön sijaisena toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31§ mukainen päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (varhaiskasvatuslaki 540/2018) 75§ mukainen kelpoisuus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot ovat OVTES:n mukaiset, lisäksi maksetaan erikseen sovittava johtajuuslisä. Henkilöstön käytössä ovat myös kulttuuri- ja liikuntaedut. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset päiväkodin johtajan virkaan tulee jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta maanantaihin 23.5.2022 klo 12 mennessä. Haastattelut suoritetaan viikolla 22. Työ alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.paltamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Sirpa Härkönen, sirpa.harkonen(at)paltamo.fi, p. 044 288 5307
Päiväkodin johtaja Anna Sivonen, anna.sivonen(at)paltamo.fi, p. 040 7505 607

Lisätietoja

Paltamon kunta, Sivistyspalvelut

Paltamon kunta on 3 200 ihmisen hyvän arjen asuinsija Oulujärven rannalla. Meidät tunnetaan rohkeudesta, aktiivisuudesta ja ketteräliikkeisyydestä. Sijaintimme ja yhteydet takaavat oman rauhan ja silti koko maailma on ulottuvilla. Sujuvaan arkeen kuuluvat hyvät palvelut, luonnonläheisyys, maksuton varhaiskasvatus, uusi koulukeskus ja perhekeskus. Meillä on kunnon kesä ja oikea talvi nauttia Oulujärvestä, metsistä, vaaroista, tapahtumista ja kulttuurista. Sen, mikä on Paltamossa parasta, ovat sanoittaneet paltamolaiset itse: kehitys, kylä, maisema, tuttuus, ihmiset, kesä mökillä, golf, luonto. Lue lisää Paltamon parhauksista brändikirjasta, joka löytyy sivustoltamme www.paltamo.fi


Osoite: Vaarankyläntie 7, 88300 Paltamo
Paltamon kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat