Päiväkodin johtaja / Vuoreksen varhaiskasvatusyksikkö - Tampereen kaupunki

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tampereella tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan.

Haemme Vuoreksen varhaiskasvatusyksikköön vakituiseen virkasuhteeseen päiväkodin johtajaa 2.8.2021 alkaen.

Vuoreksen varhaiskasvatusyksikköön sisältyvät tällä hetkellä Vuoreksen ja Klaavan päiväkodit, Vuoreksen esiopetus sekä avointa varhaiskasvatusta. Vuoden 2022 alussa alueelle valmistuu Isokuusen päiväkoti, joka liitetään Vuoreksen kanssa samaan johtamiskokonaisuuteen ja samalla Klaavan päiväkoti suljetaan. Toiminnassa painottuvat yhteisöllisyys ja vuorovaikutustaidot. Yksikössä on erinomaiset puitteet toteuttaa liikuntakasvatusta sekä sisällä että ulkona. Metsä on tärkeä oppimisympäristö ja lähiympäristöä hyödynnetään vahvasti ulkona oppimiseen niin varhaiskasvatuksessa kuin esiopetuksessa. Esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä tehdään sujuvasti ja sen kehittäminen on jatkossakin tärkeää. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, johtamiskoulutusta, kokemusta ja näkemystä varhaiskasvatusyksikön johtamisesta sekä aktiivista kehittämisotetta.

Päiväkodin johtaja vastaa yksikön varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogisesta johtamisesta. Hänen vastuullaan on henkilöstöhallinnon, talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä toiminnan kehittäminen ja asiakkaiden palveluohjaus. Johtaja toimii lähiesimiehenä.

Kelpoisuus virkaan määräytyy Varhaiskasvatuslain 540/2018, 26§, 27§, 31§, 75§ mukaan.

Eduksi luetaan kokemus varhaiskasvatustyöstä ja varajohtajuuskokemus/esimieskokemus.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus 050 523 7386 ja palvelupäällikkö Tanja Moisala p. 040 485 6275, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 21.6.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi.
Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus, p. 050 523 7386 ja palvelupäällikkö Tanja Moisala, p. 040 485 6275, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Vuores-Klaavan varhaiskasvatus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33870 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat