Skip to main content
test
Päiväkodinjohtaja - Keravan kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme vakituista päiväkodinjohtajaa Savion päiväkotiin 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Savion päiväkoti sijaitsee hyvien liikenne yhteyksien päässä lähellä Savion asemaa. Päiväkodin uudisrakennus on otettu käyttöön helmikuussa. Päiväkodin tilat ovat toimivat ja niissä on huomioitu erityisesti lasten mahdollisuus liikkua sekä henkilöstön hyvät työskentelyolosuhteet. Savion päiväkodin kokonaisuuteen kuuluu päiväkodin kuusi ryhmää sekä kaksi esiopetusryhmää läheisellä Savion koululla.

Tätä tulet meille tekemään
Päiväkodinjohtajana vastaat päiväkodin pedagogiikan, toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta Keravan kaupungin ja varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle
Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Johtamistyöhösi saat tukea esimieheltäsi sekä oman alueesi että koko Keravan päiväkodinjohtajatiimiltä, pedagogisilta asiantuntijoilta sekä alueellisilta varhaiskasvatuksen erityisopettajilta, verkostotyöntekijöiltä, suomi toisena kielenä opettajilta, perheohjaajilta sekä varhaiskasvatuksen kuraattorilta.

Päiväkodissa rinnallasi työskentelee osaava apulaisjohtaja. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri.

Näin onnistut tehtävässä
Luemme eduksi johtamiskokemuksen sekä johtamiskoulutuksen. Arvostamme positiivista asennetta, vuorovaikutteista johtamisotetta ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogista näkemystä sekä innovatiivista kehittämisotetta. Odotamme tulevalta päiväkodinjohtajalta innostusta ja osaamista myös digipedagogiikassa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannele Koskinen, varhaiskasvatusjohtaja
p. 040 318 2130 (paikalla 28.-29.7.2022)
Haastattelut virkaan järjestetään viikolla 32

Lisätietoja

Kasvatus ja opetus

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Lehmuskatu 20, 04260 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat