Päiväkodinjohtaja, läntinen alue - Loviisan kaupunki

Loviisan kaupungin varhaiskasvatus hakee päiväkodinjohtajaa, joka vastaa läntisen alueen varhaiskasvatuksen asiakkuuksista ja pedagogiikasta, 1.2.2020 alkaen toistaiseksi olevaan virkaan.
Varhaiskasvatuksen johtajuusmallissa johdat yhdessä työparisi kanssa useampaa yksikköä. Toinen teistä vastaa alueen henkilökunnasta ja taloudesta ja toinen pedagogiikasta ja asiakkuusprosesseista. Asiakkuuksista ja pedagogiikasta vastaavana päiväkodinjohtajana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa pedagogiikan johtaminen omalla alueellasi, kasvatushenkilöstön tukeminen lapsiin ja toimintaan liittyvissä asioissa, lapsiryhmien muodostaminen sekä lasten sijoituspäätösten tekeminen.
Toivomme sinulta erityistä kiinnostusta pedagogiseen johtamiseen. Sinulla on asiakastyön ja pedagogiikan johtamisen taitoja. Lisäksi sinulla on paineensietokykyä sekä hyvät viestintätaidot. Osaat organisoida ja tehdä päätöksiä ja sinulla on taito toimia muuttuvissa tilanteissa. Teet työtä kehittämismyönteisellä, innostuneella ja osallistavalla työotteella.
Kelpoisuusehdot (540/2018 siirtymäsäännös §73) varhaiskasvatuksen johtotehtäviin on vähintään varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus sekä riittävästi johtamistaitoa. Molempien kotimaisten kielten hallintaa on välttämätöntä.
Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.
Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 3143,37 euroa ja tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 31.12.2019 klo 12.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Sofia Hoff puh. 044 349 3132.

Sivistys- ja hyvinvointikeskus
Osoite: Kiesitie 3, 07930 Pernaja

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.