Päiväkodinjohtaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Päiväkodinjohtajan toistaiseksi voimassa oleva virka, Hannunniitun päiväkodissa 1.3.2021 alkaen. Viranhoito alkaa ensin sijaisuudella 2.11.2020-28.2.2021 välisenä aikana.

Virmuntiellä sijaitseva Hannunniitun päiväkoti on aloittanut toimintansa vuonna 1987. Päiväkoti sijaitsee koulun ja hyvien liikunta- ja leikkipaikkojen vieressä Hannunniitun kaupunginosassa, lähellä Kuralan kylämäkeä. Päiväkoti on monipuolinen ja iso kokonaisuus; Virmuntie 1:ssä toimii tällä hetkellä 4 lapsiryhmää, ja Virmuntie 3:ssa koulun yhteydessä esiopetusryhmä. Yksikköön kuuluu lisäksi Kohmon päiväkoti, jossa on kolme ryhmää.

Virkaan valittavalta päiväkodinjohtajalta odotamme laajaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen tuntemusta, sekä riittävää kokemusta päiväkodin pedagogiikan, talouden ja henkilöstön johtamisesta. Arvostamme kehittävää otetta varhaiskasvatustyöhön ja erittäin hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) päiväkodin johtajaa koskevien säännösten mukainen kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelussuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/paivahoito-ja-koulutus/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Aluepäällikkö Klaus Rytöhonka p. 050 5532 433 tai klaus.rytohonka(a)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Sivistystoimialan kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Hannunniitun päiväkoti
Osoite: Virmuntie 1, 20540 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.