Skip to main content
test
päiväkodinjohtajan viransijaisuus - Raahen kaupunki

Haemme Lybeckerinpuiston päiväkotiin päiväkodinjohtajan viransijaista 1.8.2023-30.6.2024.
Lybeckerinpuiston päiväkoti on 8 ryhmän kokonaisuus, joka toimii kahdessa rakennuksessa. Uhtuanpuiston lastentalossa toimii kaksi päiväryhmää ja Lybeckerinpuistossa 6 ryhmää, joista yksi on ympärivuorokautista varhaiskasvatusta tarjoava ryhmä. Lybeckerinpuiston päiväkoti on Raahen kaupungin alueen ainoa vuoropäiväkoti. Henkilöstöä on n. 35 ja lapsia tällä hetkellä 135.

Lybeckerinpuiston päiväkodissa toimii kaudella 2023-2024 kolme esiopetusryhmää, joista yksi on ulkoilmaesiopetusryhmä.

Etsimme innostunutta suunnannäyttäjää, pedagogista osaajaa ja hyvinvoinnin johtajaa, jolla on esimieskokemusta sekä näkemystä varhaiskasvatuksen toimintakulttuurista vuoropäiväkodissa. Arvostamme taitoa ja innostusta kehittää varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa, henkilöstö-, verkosto- ja talousjohtamisen osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vuoropäiväkodin ajoittaista paineen sietokykyä.

Raahessa pääset osaksi iloista ja osaavaa varhaiskasvatuksen johtoryhmää, joka tekee yhdessä työtä lapsen kasvun, kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin puolesta.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.

Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset, lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Virkasuhteissa noudatetaan lain mukaista koeaikaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Irmeli Stark, varhaiskasvatuspäällikkö vs. 044 439 3794
irmeli.stark@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki

Raahe on kasvava ja kehittyvä n. 25 000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen teollisuus- ja satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka


Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat