Päiväkotiapulainen - Keravan kaupunki

Päiväkotiapulainen - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen

PÄIVÄKOTIAPULAISEN TOIMI alkaen 2.9.2019.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Lapilan päiväkoti.

Lapila on neljän ryhmän päiväkoti joka sijaitsee puistomaisessa ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä rautatieasemaa. Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä ja joustavaa päiväkotiapulaista, jonka työtehtäviin kuuluu päiväkodin ylläpitosiivouksen ja vaatehuollon lisäksi lapsiryhmissä avustaminen.

Päiväkotiapulaiselta edellytetään laitoshuollon tutkintoa tai muu soveltuva alan koulutus. Päiväkotityön kokemus luetaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Päiväkodinjohtaja Päivikki Kahranaho puh. 040 318 2248 tai etunimi.sukunimi@kerava.fi

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala, Kasvatus
Osoite: Paloasemantie 8, 04200 Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka. Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan