Päiväkotiapulainen - Kirkkonummen kunta

Päiväkotiapulainen - Kirkkonummen kunta

Määräaikaisen päiväkotiapulaisen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 1.9.19-17.1.2020, hakijan tulisi täyttää vuorotteluvapaan ehdot:

- sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
-Poikkeus: Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista, seuraavissa tilanteissa:
-henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
-henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi

Haemme sinua, joka toimit rohkeasti lapsuuden, lapsen hyvinvoinnin ja lastenkulttuurin puolesta. Tulet toimimaan yhteisössä, jossa kasvunkumppanit varhaiskasvatuksesta perusopetuksen loppuun tekevät tiivistä yhteistyötä lapsen kasvun ja oppimisen tueksi. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa luovuus, osallisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat toimintamme perustana.

Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 28.8.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Jaana Adler, päiväkodin johtaja, Nissnikun päiväkodin johtaja; Liinaharjan ja Junailijan yksiköt
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi p. 0504140341

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Varhaiskasvatus, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit, Nissnikun päiväkoti
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan