Päiväkotiapulaisen toimi Inarin päiväkotiin 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule Inarin kirkonkylään päiväkotiapulaisen vakinaiseen tehtävään, jonka tämänhetkinen sijoituspaikka on Inarin päiväkoti. Inarin päiväkodissa toimii tällä hetkellä kaksi suomenkielistä ja yksi pohjoissaamenkielinen ryhmä. Päiväkotiapulaisen pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat päiväkotiryhmien ruokahuollon ja siivous- ja pyykkihuollon tehtävät sekä tarpeen mukaan lasten hoito- ja kasvatustehtäviin osallistuminen.

Olet kelpoinen päiväkotiapulaisen toimeen, jos sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Päiväkotiapulaisen tehtävän hoitamisessa edellytetään sekä suomen että pohjoissaamen kielen taitoa. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, itsenäistä työotetta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä ja lapsiryhmässä työskentelystä. Työaika on keskimäärin 38,25 h/vko. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 1975,70 €/kk. Lisäksi maksetaan Inarilisä 3 %, kokemuslisät sekä Kvtes:n mukaiset etuudet. Aikaisemmat hakijat otetaan valinnassa huomioon.

Pyydämme toimittamaan hakemukset toimeen www.kuntarekry.fi -sivuston kautta. Jos sähköistä hakemusta ei ole mahdollisuutta tehdä, tulee hakemus toimittaa postitse: Inarin kunta, sivistysosasto / varhaiskasvatusjohtaja, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset toimitetaan pyydettäessä. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Inarin kunnan työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.inari.fi
http://www.inari.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarela puh. 040 7441259
Päiväkodinjohtaja vs. Hilla Mettävaara puh. 040 1533971
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@inari.fi

Inarin kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus
Osoite: Piiskuntie 2, 99800 Ivalo

Suomen suurin ja kaunein kunta Inari on Suomen kansainvälisin arktisen elämän keskus Pohjois-Lapissa. Inari on monikulttuurinen kasvava yli 6800 asukkaan kunta, jossa on hyvät lentoyhteydet sekä laajat kaupalliset ja julkiset palvelut. Saariselän matkailu-keskus, jylhä ja suuri Inarinjärvi sekä mahtavat erämaat harrastusmahdollisuuksineen ympäröivät kuntakeskusta Ivaloa.

Inarin kunnan varhaiskasvatuksessa painotamme ympäristö- ja luontokasvatusta, kielten rikkautta sekä liikunnan merkitystä lapsen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen.

Inarin kunta - Savuton työpaikka Inarin kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat