Skip to main content
test
Päiväkotiapulainen - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnalla avoinna päiväkotiapulaisen tehtävä

Etsimme joukkoomme päiväkotiapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022-30.6.2023. Sijoituspaikkana työsuhteen alkaessa on Ravalsin päiväkoti.

Päiväkotiapulaisen tehtäviin kuuluu avustaminen lapsiryhmässä ja siisteyden ylläpito sekä ruokapalveluun liittyvät tehtävät.
Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten kanssa työskentelystä sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdolisuus tehdä työtä omalla persoonallasi ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 1910,87 €/kk. Koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 4.7.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 445029)

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Taru Tulonen puh. 050 588 06 62, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Ravalsin päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ravalsintie 14, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat