Skip to main content
test
Päiväkotien lyhytaikaiset sijaisuudet - Suonenjoen kaupunki

Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen eri tehtäviin päiväkoteihin (varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, päiväkotityöntekijä, ryhmäavustaja).

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Toivomme kelpoisuutta, mutta myös hakijat huomioidaan. Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta.

Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriotteen esittämistä, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintosuoriteote suoritetuista opinnoista.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/paivahoito_ja_esiopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/paivahoito_ja_esiopetus

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Koulutoimi, Varhaiskasvatus

Suonenjoen kaupunki on hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Kuopiota sijaitseva noin 7000 asukkaan maankuulu mansikkakaupunki. Kaupunkimme tarjoaa hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä hyvät vetovoimatekijät asumiselle ja monipuoliselle elinkeinotoiminnalle.


Osoite: Keskuskatu 3, 77601 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka Suonenjoen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat