Skip to main content
test

Haemme määräaikaista päiväkotihuoltajaa Äkäslompolon päiväkodille.

Päiväkotimme muodostuu kahdesta varhaiskasvatusryhmästä. Saman katon alla toimii myös koulun esiopetusryhmä ja sen täydentävä varhaiskasvatus. Päiväkotihuoltajamme työtehtäviin kuuluu päiväkotitilojen siisteydestä huolehtiminen, ruokahuollon avustavat tehtävät sekä varhaiskasvatuksen lapsiryhmissä avustaminen. Työtä voi toteuttaa myös osa-aikaisesti työntekijän toiveesta, mutta silloin työtehtävissä saattavat painottua siivoustehtävät ja ruokahuollon avustavat tehtävät enemmän.

Työtehtävä vaatii joustavuutta muuttuvassa toimintaympäristössämme, jossa lapset ovat yhteisön tärkeimmässä roolissa. Työtehtävässä tarvitaan siten hyvää vuorovaikutusosaamista niin lasten, kuin henkilöstön kanssa, sekä hyvää fyysistä kuntoa siivoustyön ja ruokahuollon avustavilta osilta.

Tarjoamme sensitiivisiä toimintatapoja tavoittelevan työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja työtehtävien sekä työaikasi suunnitteluun. Kolarin kunta tarjoaa yli 3 kk työsuhteessa oleville työntekijöilleen kulttuuri- ja liikuntaetuuksia sekä myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkotihuoltajan tehtäviin on ravitsemus- ja puhtausalan tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta varhaiskasvatuksen alalta. Eduksi luetaan kokemus siivoustyöstä ja mahdollinen aiempi kokemus työskentelystä varhaiskasvatuksessa sekä suoritettu hygieniaosaamistodistus. Lasten parissa työskennellessä on esitettävä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kolarin-kunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Juho Haapala 040 4895575 juho.haapala@kolari.fi
Annika Riekkola 040 8277384 annika.riekkola@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Hyvinvoinnin, kasvun ja oppimisen toimiala, Varhaiskasvatus

Olemme vakaa ja turvallinen työnantaja. Työyhteisönä uskallamme visioida rohkeasti ja opimme kokeilemalla. Meillä kannustetaan kehittämään omaa osaamista, verkostoitumaan ja tekemään yhdessä. Meillä on vapaa ja salliva työkulttuuri, jossa kaikkien mielipiteet ja ajatukset ovat huomioimisen arvoisia. Tunnistamme haasteet työyhteisöissämme ja pyrimme löytämään ratkaisuja yhdessä kehittäen.


Osoite: Koulutie 2, 95970 äkäslompolo
Kolarin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat