Päiväkotiin sijaiseksi - Sipoon kunta

Sipoo on yli 20 000 asukkaan kaksikielinen ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksessa painottuu leikkiin kannustava toimintakulttuuri ja leikin merkitys lapsen hyvinvoinnille ja oppimiselle. Tärkeinä tavoitteina on myös liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan ja leikin avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka tukee kulttuurillisten ja kielellisten valmiuksien kehittymistä.

Etsimme nyt aidosti lastenhoitotyöstä kiinnostuneita sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin eli keikkatyöhön suomen- ja ruotsinkielisiin päiväkoteihin Sipoon alueella. Tehtäviä ovat pääasiassa lastenhoitajan ja päiväkotiavustajan tehtävät. Sijaisuudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin. Sijaisena voit itse päättää missä päiväkodeissa tai esikouluissa olet käytettävissä sijaisuuksiin. Käytettävyyskalenterin mukaan voit määritellä milloin voit tehdä sijaisuuksia.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Päivähoidon sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Täytä hakemus keikkatyöhön oheisen linkin kautta tai osoitteessa sipoo.fi/rekry. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekry.fi -sivuille, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Sijaisia valitaan tarpeen mukaan työhaastatteluun, jonka jälkeen sinun on mahdollista saada keikkatarjouksia tekstiviestillä tai Kuntarekryn keikkakalenterin kautta.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(a)sipoo.fi

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.