Päiväkotiin sijaiseksi - Sipoon kunta

Sipoo on yli 20 000 asukkaan kaksikielinen ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä ja välittävässä kunnassa? Sipoon varhaiskasvatuksessa kehittämistyö on joustavaa, pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista, ja siinä painottuu leikkiin ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Meidän vahvuuksiamme ovat luonnonläheisyys ja kaksikielisyys. Panostamme henkilökunnan ja johtajuuden osaamiseen ja hyvinvointiin sekä lasta arvostavaan työtapaan.

Etsimme nyt aidosti lastenhoitotyöstä kiinnostuneita SIJAISIA eripituisiin sijaisuuksiin eli keikkatyöhön suomen- ja ruotsinkielisiin päiväkoteihin Sipoon alueella. Tehtäviä ovat pääasiassa lastenhoitajan ja päiväkotiavustajan tehtävät. Sijaisuudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin. Sijaisena voit itse päättää missä päiväkodeissa tai esikouluissa olet käytettävissä ja käytettävyyskalenterin avulla voit määritellä milloin voit tehdä sijaisuuksia.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Päivähoidon sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Täytä hakemus keikkatyöhön oheisen linkin kautta tai osoitteessa sipoo.fi/rekry. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekry.fi -sivuille, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.

Sijaisia valitaan tarpeen mukaan työhaastatteluun, jonka jälkeen sinun on mahdollista saada keikkatarjouksia tekstiviestillä tai Kuntarekryn keikkakalenterin kautta.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rekrytointisihteeri Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(a)sipoo.fi

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo

Sipoo on yli 20 000 asukkaan kaksikielinen ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.