Skip to main content
test
Päiväkotityöntekijä - Suonenjoen kaupunki

Miltä tuntuisi tehdä töitä pienten lasten hyvinvoinnin parissa? Puhtauspalvelujen ja ruokahuollon osaajia haetaan eri mittaisiin sijaisuuksiin päiväkoteihin. Tehtävänimike näissä tehtävissä päiväkotiympäristössä on päiväkotityöntekijä. Työ on luonteeltaan varsin itsenäistä, mutta edellyttää taitoa yhteensovittaa tärkeät tukipalvelutehtävät lasten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Toivomme sinulta alan koulutusta tai vankkaa kokemusta puhtauspalveluiden tai ruokahuollon tehtävistä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä varhaiskasvatuksen ammattilaisten työkaverina.

Puhtauspalvelutehtävässä sinulla on käytettävissä ajanmukaiset laitteet ja työvälineet. Päiväkodin ruokahuollon sydämessä työskentelisit jakelukeittiössä. Jos olet kiinnostunut sijaisuksista tai keikkatyöstä, jätä meille avoin hakemus.

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kopolan päiväkodin johtaja Susanna Kaasinen, susanna.kaasinen@suonenjoki.fi, puh. 040 768 7418
Iisveden päiväkodin apulaisjohtaja Marja Matilainen, marja.matilainen@suonenjoki.fi, p. 044 757 0762
Valkeisenmäen ja Metsolan päiväkodin johtaja Paula Kuula, paula.kuula@suonenjoki.fi, p. 044 758 1728

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Koulutoimi, Varhaiskasvatus

150-vuotias mansikkapitäjänä tunnettu Suonenjoki on noin 6900:n iloisen, eloisan ja ahkeran asukkaan kotikaupunki. Kauniin luonnon helmassa, Suonteen rannoilla ja toimivien palveluiden äärellä arkikin maistuu mansikalle.

Suonenjokelaiset voivat luottaa monipuolisiin ja toimiviin palveluihin kaikissa elämäntilanteissa. Varhaiskasvatuspalvelut toimivat ja koulutien voi käydä esikoulusta aina lukioon saakka. Ikääntyvistä pidetään huolta. Vapaa-aikaa voi viettää aktiivisesti tai akkuja ladaten, kukin tyylillään. Meidän rikkautta on ulkoilun helminä tunnettu Lintharju ja hyvät vesistöt. Uusi monitoimihalli uimahalleineen, kuntosaleineen ja pelikenttineen on valmistunut keväällä 2021. Kulttuuririentoja ja erilaisia tapahtumia on tarjolla ympäri vuoden. Edellä mainittujen lisäksi suonenjokelaiset arvostavat muun muassa kaupunkinsa yrittäjähenkisyyttä, keskustan palveluita, lupsakoita ihmisiä, monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, kirjastoa, kalavesiä – ja onpa täällä jossain salainen sienimaastokin!

Kaupungin työntekijänä olet omalta osaltasi pitämässä huolta asukkaista ja elinympäristöstä. Rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus ovat avainsanoja toiminnassamme. Suonenjoen kaupungilla sinulla on työkavereina 500 eri alojen osaavaa ammattilaista elinvoima- ja hallintopalveluiden, koulutuspalveluiden, sosiaalipalveluiden ja teknisten palveluiden toimialoilla. Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri elämänvaiheisiin eri työyksiköissä. Työnantaja panostaa työprosessien tarkastelemiseen ja kouluttaa henkilöstöään.

Yhdessä toimien ja ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen katsoen toimimme suonenjokelaisten parhaaksi.

Suonenjoki sijaitsee ysitien varressa, 51 km Kuopiosta ja 98 km Jyväskylästä. Naapureina ovat Rautalampi, Tervo, Leppävirta ja Pieksämäki. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin. Pendelöintikin onnistuu siis vallan mainosti.


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka Suonenjoen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat