Päivätoiminnan ohjaaja - Kaarinan kaupunki

Etsimme nyt päivätoiminnan ohjaajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle: 17.8. -31.12.2020. Päivätoiminnan ohjaaja tulee toimimaan Monitoimikeskus Tiklin päivätoiminnassa. Ohjaajan toimi on vaikeavammaisten päivätoiminnassa, jossa järjestetään kuntouttavaa päivätoimintaa kehitysvammaisille aikuisille ja iltapäivähoitoa kehitysvammaisille koululaisille. Monitoimikeskus Tikli tarjoaa asiakkailleen toimintaa ja osallisuuden sosiaalisessa yhteisössä. Monitoimikeskus Tiklin henkilökuntaan on kehitysvammaisten kuntoutukseen perehtyneitä ohjaajia ja avustajia, jotka työskentelevät kahdessa tiimissä.

Toimen hoitajalta vaaditaan tehtävään soveltuvaa sosiaalialalle suuntaavaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (laki 272/ 2005, 6 §). Päivätoiminnan ohjaajalla tulee soveltuvan koulutuksen lisäksi olla kokemusta kehitysvammaisten hoito- ja ohjaustyöstä. Päivätoiminnan ohjaajalta vaaditaan kykyä kuuntelemiseen ja vuorovaikutukseen vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä käyttäen. Tehtävästä suoriutuminen vaatii osaamista kehitysvammaisten kuntoutuksesta ja hoidosta. Ohjaajalla on oltava taitoja hoitotyön lisäksi virikkeellisen kuntoutuksen järjestämisestä. Tarjoamme esimiehen ja tiimin tuen sekä ammatillisen ja toimivan työyhteisön.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.


Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ja lisätiedot
2.8.2020 asti
Liisa Kullanmäki
p. 050 568 9724
liisa.kullanmaki@kaarina.fi
3.8.2020 eteenpäin
Henna Luoma
p. 050 373 2628
henna.luoma@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@@kaarina.fi

Kaarina
Osoite: Monitoimikeskus Tikli, Autoilijankatu 2, 20780 Kaa, 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.