Päivätoiminnan ohjaaja/Lähihoitaja, Tupaswilla, Salla

Hakuaika päättyy  8.8.2024 15:00

Kiinnostaako monipuolinen työ aikuisten kehitysvammaisten parissa? Tule päivätoiminnan ohjaajaksi Sallan TupasWillaan!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule päivätoiminnan ohjaajaksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana päivätoiminnan ohjaajan/lähihoitajan työ. Tehtävä sijoittuu kehitysvammaisten päivätoimintayksikkö TupasWillaan Sallassa.

Päivätoiminta on asiakkaan kokonaisvaltaista kuntoutusta, joka rytmittää arkea ja ylläpitää toimintakykyä. Asiakkaita ohjataan kädentaidoissa, musiikissa ja liikunnassa sekä kokonaisvaltaisesti elämänhallinnassa asiakkaiden toiveita ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työssä painottuu asiakkaiden ohjaus ja virikkeellinen toiminta. Päivätoiminnan palveluissa käy noin 15 aikuista asiakasta. Työ on päivätyötä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja työyhteisön tuen. Perehdytämme ja tuemme sinua kaikissa tehtävissä. Hyvä ja rento työilmapiiri on meille TupasWillassa tärkeä asia. Meillä saat hyödyntää kaikkia taitojasi ja vahvuuksiasi.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005 8§) mukaista pätevyyttä (lähihoitajan tutkinto). Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammaisten parissa työskentelystä.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, mutta myös kykyä työskennellä itsenäisesti. Toivomme iloista ja avointa asennetta sekä halukkuutta työn kehittämiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 410,50 €/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote- sopimuksen mukaan.
Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää lain (759/2004) 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 8.8.2024 klo 15:00 mennessä!
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Haastattelemme hakijat 14.8.2024. Kerromme mielellämme lisätietoja, jos mielenkiintosi heräsi.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Vammaisten vastuuyksikköjohtaja Kati Aikio, puh. 040 533 0091

ajanjaksolla 1.7.-12.7.2024

Palveluvastaava Kristiina Tervo, puh. 040 707 4067

ajanjaksolla 15.7.-19.7.2024

Palveluvastaava Aarni Moisio, puh. 040 194 1116

ajanjaksolla 22.7.-8.8.2024

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan