Päivätoiminnan ohjaaja - Lempäälän kunta

Hei, sinä innostunut ja kannustava persoona, jolla on tiimityön taidot vahvuutena. Tule meidän huipputiimiimme tekemään laadukasta ja asiakaslähtöistä ohjaustyötä vammaisten ja kehitysvammaisten Toimintakeskukseen. Arvostamme kokemusta ohjaustyöstä ja läsnä olevan kohtaamisen taidosta.

Jos sinulla on halua kehittää palveluita ja luoda uusia toimintatapoja, olet juuri etsimämme henkilö. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus sekä yhteiskunnallisen osallistumisen tukeminen ovat meille tärkeitä arvoja työssä.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Edellytämme rekisteröintiä Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki/Suosikki).

Työsuhteen alkaessa on suoritettava hygieniapassi ja LOVE-lääkehoidon koulutus.

Hakuprosessin alustavan aikataulun mukaan haastattelut pidetään viikolla 25 keskiviikkona 23.6. Päätös valinnasta tehdään viikolla 26.
Haastattelutilanteessa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.lempaala.fi/sosiaali-ja-terveys/vammaisten-palvelut/tyo-ja-paivatoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Tiina Siljander-Bouhlal, p. 050 383 3195. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Hauralantie 6, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat