test

Päivystyksen peruskoulu KYSissä

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

Tervetuloa kouluttautumaan päivystyksen huippuosaajaksi Pohjois-Savon hyvinvointialueella Kuopion yliopistollisessa sairaalassa!

KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti, mutta samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. KYS on moderni, kehittyvä ja turvallinen sairaala sekä potilaille että työntekijöille. Tavoitteenamme on tarjota inhimilllisesti parasta hoitoa.

Päivystyksemme on jaettu konservatiiviseen ja operatiiviseen linjaan. Konservatiivinen linja pitää sisällään sisätautisia, neurologisia ja psykiatrisia potilaita ja operatiiviseen päivystykseen tulee lähinnä kirurgisia potilaita, mutta myös joitakin korva-, nenä-, ja kurkkutautipotilaita. Infektiokaudella myös lapsipotilaita voi tulla harvakseltaan yöaikaan. Koska kyseessä on Kuopion ympäristön ainoa päivystyspiste yöaikaan, potilaiden hoidon tarve vaihtelee ja työ tarjoaa monipuolisia potilastapauksia.

Päivystävän lääkärin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti ESI 3-5 -luokiteltujen yleislääketieteen potilaiden tutkiminen ja hoito operatiiviselta ja konservatiiviselta linjalta. Muut potilaat hoidetaan osaamisen ja ajan sallimissa rajoissa. Ruuhkatilanteissa muiden erikoisalojen lääkärit ovat tukena. Lisäksi tehtävään kuuluu ensihoidon konsultaatioihin vastaaminen puhelimitse. Myös 18-paikkaiselta akuuttiosastolta voi tulla konsultaatioita. Päivystysalueella päivystävät myös kirurgian, sisätautien, neurologian ja lastentautien päivystäjät. Talossa on myös gynekologian, psykiatrian, radiologian ja anestesiologian/tehohoidon päivystäjät. Konsultaatiot saa tarvittaessa yöaikaan kaikilta erikoisaloilta. Meillä et jää yksin.

Uudistettu, paikallinen palkkasopimus mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen palkan tästä päivystystyöstä: https://www.psshp.fi/ammattilaiset/laakarina-kysissa/tervetuloa-paivystajaksi-kysiin

Lisää tietoa Palvelukeskus Akuutista: https://www.youtube.com/watch?v=Y5mzBWoFEqM ja https://www.finnem.fi/duuniin/kys/

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Mikäli olet kiinnostunut päivystävän lääkärin urapolusta KYS päivystysalueella, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Katri Honkanen, p. 044 711 3108 ja erikoislääkäri Sauli Vänttinen, p. 044 717 6830, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan