Päivystyksen peruskoulu lääkäreille

Kouluttaudu ja erikoistu Päivystyksen peruskoulussa

Haemme KYSin päivystykseen yleislääketieteen erityiskoulutuksessa (YEK) tai yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitä 3-6 kk koulutusjaksolle.

Päivystyksen peruskoulun tarkoituksena on perehdyttää sinut päivystyspotilaan hoitoon kouluttajalääkärin ohjauksessa. Koulutusjakson ajan työskentelet KYSin yhteispäivystyksessä muiden erikoisalojen rinnalla. Koulutusohjelma tarjoaa sinulle hyvät edellytykset oppia ratkaisemaan yleislääketieteen päivystyksellisiä potilastapauksia ja halutessasi voit syventää osaamistasi myös muilta erikoisaloilta.

Opi parhailta

Päivystyksen peruskoulun aikana sinulla on apunasi nimetty mentori sekä saat kattavan perehdytyksen työntekosi tueksi. Tavoitteenamme on luoda sinulle turvallinen ympäristö oppia, tehdä töitä ja mahdollisesti myös löytää oma erikoisalasi. Pääset työskentelemään ja oppimaan päivystystyötä yhdessä kokeneiden lääkäreiden kanssa.

Turvallinen työympäristö

Meille on tärkeää, että sinä viihdyt työssäsi. Päivystys kuuluu monen lääkärin työnkuvaan, mutta sitä voidaan silti pitää pelottavana paikkana. Meillä et jää ikinä yksin. Apunasi on aina kokeneita lääkäreitä, jotka ohjaavat sinua tarvittaessa.

Koulutus osana erikoistumista

Koulutusjakson päätyttyä sinulla on valmiudet työskennellä päivystävänä lääkärinä. Mikäli päivystystyö kiinnostaa enemmän, voit jatkaa uraasi esimerkiksi erikoistumalla akuuttilääketieteeseen.

Kysy lisää

Jäikö jokin askarruttamaan? Tarvittaessa autamme sinua myös arjen kanssa alkuun pääsyssä esimerkiksi auttamalla asuntoasioissa tai järjestämällä puolisolle apua työnhakuun. Kysy rohkeasti lisää.

Lisätietoja antaa:

palvelulinjajohtaja Katri Honkanen
puh. 044 711 3108
Sähköposti: etunimi.sukunimi@kuh.fi

HAE MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

Päivystystä uudistettiin potilas edellä

LUE LISÄÄ