Paja -ja lisäopetuksen ohjaaja - Nokian kaupunki

Paja -ja lisäopetuksen ohjaaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi Paja -ja lisäopetuksen ohjaajan määräaikainen tehtävä 6.8.2019-31.5.2020 väliseksi ajaksi. Paja -ja lisäopetuksen ohjaajan määräaikaisen tehtävän hoitoon kuuluu koulunkäynnin ohjaajan perustehtävät. Lisäksi yhteistyö moniammatillisen oppilashuoltotyöryhmän, eri aineenopettajien ja muiden sidosryhmien kanssa kuuluu toimenkuvaan. Paja- ja lisäopetuksen ohjaaja on osana neljän työntekijän tiimiä, joiden tehtävänä on toteuttaa oppilaiden opetus, työharjoitteluun liittyvät järjestelyt ja arjen sujuminen paja- ja lisäopetuksessa. Tehtävien hoitaminen vaatii kokemusta vastaavanlaisista ohjaajan tehtävistä, perehtyneisyyttä sähköisiin oppimisympäristöihin ja TVT.n käyttöön. Tehtävän sijoitupaikkana on Nokianvirran koulun Paja- ja lisäopetus. Ohjaajan työaika on 34 t/vko.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynnin ohjaajan tai lähihoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

Lisätietoja antaa rehtori Harri Yli-Valkama, p. 050 3956 452 tai harri.yli-valkama@nokiankaupunki.fi. Hakuaika umpeutuu 27.6.2019

Sivistyspalvelut
Osoite: Kyyninkatu 47, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja 3kulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.

Tutustu työnantajaan