Skip to main content
test
Pajaohjaaja - Lohjan kaupunki

Lohjan kaupungin Nuorisotyöpaja Tuuma hakee kolmea pajaohjaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin 30.4.2024 saakka. Yksi tehtävistä täytetään huhtikuun 2023 aikana ja kaksi muuta tehtävää toukokuun 2023 aikana.

Kyseessä on nuorisotyöpajan hankeavustukseen liittyvistä tehtävistä. Hankeavustusta haetaan vuosittain.

Nuorisotyöpaja Tuuma antaa tukea ja ohjausta työharjoittelijoille, työkokeilijoille ja työllistetyille nuorille yksilö- ja ryhmäohjauksen kautta. Tavoitteen on nuorten elämänhallinnan tukeminen, sosiaalisten taitojen vahvistaminen, koulutukseen ohjaaminen, työelämään kouluttaminen, palvelutarpeen arviointi sekä muu ohjauksellinen tuki.

Työ on erityisnuorisotyöpainoitteista, jossa keskitytään yksilön kasvun tukemiseen ja yhteiskuntaan sitouttamiseen. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan yksilö- ja ryhmänohjaustaitoja, eri alojen sisältöjen tuntemusta, käytännön työn osaamista sekä eri lakien osaamista ja tulkintaa. Työ edellyttää vahvoja ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja.

Yksi tehtävistä sijoittuu Luovan toiminnan pajalle, jossa menetelminä ovat eri luovan toiminnan toimintatavat. Tähän tehtävään sisältyy myös markkinointia ja viestintää sekä median tuottamista.

Kelpoisuusehto: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä lisäksi muu käytännön työn koulutus tai vahva työelämän kokemus.

Peruspalkka on 2432,74 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa:
Nuorisotyöpaja Tuuman esimies Matti Hukkanen puh. 050 5211 076, matti.hukkanen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 31.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-54-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Nuorisotyöpaja Tuuma
Osoite: Sairaalatie 4, 08200 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat