Palkanlaskentavastaava, HR-palvelut - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme palkanlaskentavastaavaa monipuolisiin työtehtäviin!

Palkanlaskentavastaava toimii esimiehenä palkanlaskennan henkilöstölle sekä huolehtii palkanlaskennan prosessien ja palkkajärjestelmän toimivuudesta ja kehittämisestä.

Työssäsi vastaat palkanmaksatuksen ja sen sujuvuuden käytännön toimenpiteistä sekä teet tiivistä yhteistyötä muun HR-henkilöstön ja talouspalvelun kanssa. Tuotat palkanlaskennan palveluita asiakaslähtöisesti, oikea-aikaisesti ja tehokkaasti yhdessä palkkasihteereiden ja pääkäyttäjien kanssa ja osallistut myös itse palkkatehtäviin.

Hallitset virka- ja työehtosopimukset sekä palkanlaskennan kokonaisuuden ja siihen liittyvät lait, säännökset ja ilmoitukset. Tuotat erilaisia raportteja ja laskelmia päätöksenteon tueksi ja osallistut yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa HR-järjestelmien kehittämiseen. Tuet tiimiäsi uusien toimintamallien käyttöönotossa ja varmistat tarvittavaa osaamista.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai liiketalouden perustutkinto ja kokemusta alan tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä, organisointitaitoa ja valmiutta kehittää omaa vastuualuetta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 7.9.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Palvelussuhdepäällikkö Paula Lehtisaari, puh. 050 474 3050
Henkilöstöjohtaja Kari Jokinen, puh. 050 474 6088
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Henkilöstötoimisto
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki