Palkanlaskija - Paraisten kaupunki

PALKANLASKIJA

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi palkanlaskijan vakinaisen työsopimussuhteisen tehtävän. Työsuhteen sijoituspaikka on Houtskarin aluekonttori tai Paraisten kaupungintalo ja työsuhde alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palkanlaskijan tehtävään kuuluu palkanlaskennan lisäksi muita itsenäisiä työtehtäviä, kuten tilitysten ja raporttien laatimista ja sopimusasioiden neuvontaa.

Palkanlaskijan työsuhteen kelpoisuusehtona on merkonomin tai tradenomin tutkinto taikka aikaisempi vastaava opistotason koulutus. Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Hakijoiden kielitaito testataan työhönottohaastattelun yhteydessä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta tai muista vastaavista tehtävistä. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemus luetaan ansioksi. Tehtävä edellyttää tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja vastuullisuutta.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat henkilöstösihteeri Jan Alander, puh. 040 488 6019, tai henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, puh. 044 358 5832.
Työhakemus ja ansioluettelo tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain: 348898 tai sähköpostitse osoitteeseen parainen@parainen.fi. Hakuaika päättyy 12.4.2021 klo 14.00. Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde alkaa koeajalla. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Paraisten kaupunki
Osoite: Näsbyntie 214, 21760 Houtskari

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Sinulle suositellut työpaikat