Palkka-asiantuntija, Monetra Pohjois-Savo Oy - Monetra Oy

Haemme PALKKA-ASIANTUNTIJAA Monetra Pohjois-Savo Oy:n palkkahallinnon palveluihin. Monetra tuottaa palveluja kaupungeille, kunnille, sairaanhoitopiireille sekä näiden omistamille osakeyhtiöille.

Palkka-asiantuntijan tehtävässä vastaat palkanlaskennan vaativammista tehtäväkokonaisuuksista, kuten palkkajärjestelmien ohjaustietojen ylläpidosta. Hallinnoit palkkajärjestelmää ja ratkaiset siihen liittyviä ongelmatilanteita sekä kehität palkkaprosessia osana palkkatiimiä. Hyödynnät myös järjestelmäautomatiikkaa apuna työssäsi.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvan tutkinnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta ja halua kehittää osaamistasi. Eduksesi katsotaan OVTES-osaaminen, aikaisempi kokemus HR-järjestelmistä tai järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Haluat vastuulliseen ja itsenäiseen tehtävään, jossa toimit asiakaslähtöisenä asiantuntijana ja koulutat muita. Arvostamme palkkahallinnon työkokemusta, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä järjestelmäosaamista.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän vahvasti kasvavassa yrityksessä. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja palvelumme parantamiseen. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Koeaika, palkkaus ja muut sopimusehdot ovat Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Kuopio.

Kiinnostuitko? Toimita hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2021 klo 15.00 mennessä. Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa".

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Mervi Rissanen, 044-7918016

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Microkatu 1, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat