Palkkapalvelusihteeri, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voi työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Oletko timanttinen palkkahallinnon ammattilainen tai haluatko tulevaisuudessa olla sellainen? Mahdollisuutesi on tullut, sillä rekrytoimme tiimiimme sekä vakituisia että määräaikaisia palkkapalvelusihteerejä kokonaisvaltaisiin palkkahallinnon työtehtäviin!

Etsimällämme palkkapalvelusihteerillä on rohkea palveluasenne, myönteinen suhtautuminen muutoksiin sekä motivaatio oppia ja kehittyä palkkahallinnon asiantuntijaksi. Kommunikointi onnistuu hyvällä suomen kielellä, olet selkeä asiakasviestijä ja valmis kehittämään toimintaa sekä uusia työtapoja. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on positiivinen ja joustava asenne, paineensietokyky sekä kehittävä työote.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkintoa. Haastattelemme mielellämme myös opintojen loppupuolella olevia tradenomiopiskelijoita.

Olisi hienoa, jos sinulla on jo osaamista kunnallisesta työehtosopimuksesta! Mutta ei hätää, jos se ei ole vielä tuttua, tässä työssä KVTES tulee kyllä tutuksi.

Monetrassa tarjoamme mahdollisuuksia osallistua uusiin projekteihin sekä oman osaamisesi kehittämiseen. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Pääasiallinen työpisteesi on Naulakadun toimistollamme Tampereen ytimessä, mutta suosimme toki myös joustavia työskentelymahdollisuuksia. Monetralaisena saat paljon! Tarjoamme sinulle työkavereiksi rohkean joukon alan ammattilaisia. Sinulla on käytössäsi esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu, lounas- ja kahvietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Työpäivän päätteeksi sinulle on myös mahdollisuus karistaa työasiat pois mielestäsi alakerran kuntosalilla tai saunassa.

Kiinnostuitko?

Voit täyttää sähköisen hakemuksen Kuntarekryssä kohdasta "Hae työpaikkaa". Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 30.6.2021 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Miia Peltola, tiedustelut pyydämme lähettämään sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Miia Peltola, tiedustelut pyydämme lähettämään sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Pirkanmaa Oy / Palkkapalvelut

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat