Palkkasihteeri - Iitin kunta

Haemme osaavaa ja joustavaa

PALKKASIHTEERIÄ (Äitiysloman sijaisuus ajalle 1.6.2019 - 11.4.2020)

Tehtäväsi koostuu pääosin kunnallisten sopimusten mukaisista palkanlaskentatehtävistä ja järjestelmän pääkäyttäjänä palkkahallintoon liittyvistä tilastointi ja raportointitehtävistä. Iitin kunnan käytössä on Populus-palkkaohjelma.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi vahvaa kunnallisen alan palkanlaskentakokemusta. Arvostamme hyviä tietotekniikan taitoja, täsmällisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävä edellyttää tiimityöskentelytaitoja ja myönteistä asiakaspalveluasennetta.

Tarjoamme ajanmukaiset työvälineet, liukuvan työajan ja turvallisen työympäristön. Kunnan taloushallinnon työtiimiin kuuluvat kirjanpitäjä (mukana myös palkanlaskennassa), pääkirjanpitäjä sekä muita hallintopalvelujen palvelusihteereitä.

Tehtävässä on enintään neljän kuukauden koeaika. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa (36,75 h/vko). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 3.3.2019 mennessä.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Lisätietoja hallinto- ja talousjohtaja Jarkko Salonen. jarkko.salonen@iitti.fi puh. 040 726 2990

Iitin kunta
Osoite: Rautatienkatu 20 - 22, Iitti

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Tutustu työnantajaan