Palkkasihteeri - Oulaisten kaupunki

Palkkasihteeri - Oulaisten kaupunki

Haemme Oulaisten kaupungin hallintokeskukseen palkkasihteeriä.

Palkkasihteerin tehtäväkuvaan kuuluvat monipuoliset palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävät. Tehtävään voidaan sisällyttää myös palkanlaskentajärjestelmän pääkäyttäjätehtäviä. Käytössämme on CGI:n Populus-palkanlaskentajärjestelmä.

Hakijalta odotamme kokemusta palkanlaskennasta ja virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta sekä itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Hakijan eduksi luetaan etenkin kunnallisten virka- ja työehtosopimusten hallinta (KVTES, OVTES, TS, TTES ja LS). Arvostamme lisäksi kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan työtehtävän mukavassa työyhteisössä.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Oulaisten kaupunki/Hallintokeskus, Oulaistenkatu 12 86300 Oulainen.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Suvi Koskenlaine, suvi.koskenlaine@oulainen.fi, p. 0444793201 (pe 8.11. klo 13-14, ma 11.11. klo 13-14)

Oulaisten kaupunki
Osoite: Oulaistenkatu 12, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on n. 7500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.