Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaisuuteen ajalle 25.2. - 31.12.2021

PALKKASIHTEERIÄ Konsernihallinnon henkilöstöpalvelut -tulosyksikköön.

Etsimme palkkalaskennan tiimiimme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta, oma-aloitteista ja ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa palkanlaskennan ammattilaista, joka sietää paineen alla työskentelyä. Henkilöllä tulee olla myös halua kehittää osaamistaan, etsimällemme henkilölle ei muutos tai uuden omaksuminen tuota ongelmia.

Palkkasihteerin tehtäviin kuuluu kunta-alan henkilöstön palkkojen laskeminen, sopimustulkinta, ohjaus ja neuvontatehtävät sekä muita palkkalaskennan tehtäviä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään ammatillinen perustutkinto. Lisäksi arvostamme kunta-alan virka- ja työehtosopimusten sekä Populus- ja toimisto-ohjelmien hyvää osaamista.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen on toimitettava 29.1.2021 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta tai postitse osoitteella: Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä palkkasihteeri, henkilöstöpalvelut).

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi/portal/

Tutustu työnantajaan

Henkilöstöpäällikkö Maija-Riitta Mäkitalo, puh. 040 335 6020 ja henkilöstösihteeri Maarit Mäkiaho, puh. 040 335 6062

Valkeakosken kaupunki, Konsernihallinto, Henkilöstöpalvelut
Osoite: Teollisuustie 12, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.