Skip to main content
test
Palkkasihteeri, Monetra Pohjois-Savo Oy - Monetra Oy

Etsimme Palkkasihteeriä noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Monetra Pohjois-Savo Oy:n palkkahallinnon palveluihin.

Palkkasihteerinä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden henkilöstöhallinnon asiantuntijoidemme kanssa. Hoidat palkkaprosessia kokonaisvaltaisesti, ml. palkka-ajot ja viranomaisilmoitukset. Vastaat laadukkaasta asiakaspalvelusta, neuvot ja opastat asiakkaita sekä hoidat asiakkaiden palvelupyyntöjä ja selvittelyjä. Turvaat palkkaprosessin toimivuuden ja kehität sitä yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävissä on eduksi aiempi kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä. Voit olla myös alalle suuntautuva vastavalmistunut tai valmistumassa oleva, jolloin perehdytämme sinut tehtävään. Populus- tai Personec -palkkajärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme rohkeaa palveluasennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä tiimitaitoja. Olet innokas oppimaan uutta ja kiinnostunut järjestelmien hyödyntämisestä ja automatisoinnista. Mikäli omaat aktiivisen ja tavoitteellisen työotteen, kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja positiivisen eteenpäin pyrkivän asenteen, jätä hakemus jo tänään.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan, vaativuusluokka on TOA. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Iida Korhonen, Puh. 040 710 1782, etunimi.sukunimi@monetra.fi

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy

Monetra-konserni on kasvava ja kehittyvä in-house-organisaatio, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä muita tukipalveluita asiakasomistajilleen, joita ovat mm. kaupungit, kunnat ja hyvinvointialueet. Konsernilla on toimintaa Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla sekä Lapissa.


Osoite: Microkatu 1, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat