Palkkasihteeri - pääkäyttäjä - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki kasvaa ja kehittyy osana metropolialuetta.

Tule mukaan palkanlaskennan ammattilaisten joukkoon Hyvinkäälle!

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen

Palkkasihteeri - pääkäyttäjää

Haemme tehokasta, ratkaisukykyistä ja osaavaa ammattilaista tekemään ja kehittämään toimivia palkanlaskentapalveluita osana HR:n palkanlaskenta tiimiä.

Palkkasihteeri - pääkäyttäjä tehtäväkokonaisuus koostuu kahdesta osasta ja tehtävänkuva on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Työajasta noin puolet koostuu HR- ja palkanlaskennan järjestelmien pääkäyttäjän tehtävistä ja toinen puoli koostuu palkanlaskennan tehtävistä.

Pääkäyttäjänä olet osa tiimiä, jonka vastuulla on palkka-ajojen ajaminen sekä pankki- ja kirjanpitoaineiston oikeellisuuden varmistaminen ja siirtäminen kirjanpitoon. Lisäksi vastaat järjestelmien ohjaustiedoista, vuodenvaihdetöistä, yleiskorotuksista ja muista muutoksista järjestelmiimme. Pääkäyttäjänä neuvot ja opastat palkkasihteereitä, esimiehiä ja palkansaajia järjestelmien käyttämisessä. Selvität luontevasti järjestelmähaasteita, sekä osallistut yhteistyö- ja kehittämispalavereihin järjestelmätoimittajan kanssa. Käytössämme on CGI:n ohjelmat Prima, Populus, HRM, webTallennus, Titania ja webPalveluaikalaskenta.

Palkkasihteerinä vastaat yhdessä muiden palkkasihteereiden kanssa kaupunkiorganisaation palkanlaskennasta kokonaisuudessaan virka- ja työehtosopimusten ja muiden määräysten mukaan, sekä viranomaisilmoituksista. Palkkasihteerinä huolehdit myös sisäisten asiakkaiden ja sidosryhmien neuvonnasta ja ohjeistamisesta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta vankkaa kokemusta palkanlaskennan työtehtävistä sekä aiempaa kokemusta järjestelmien päivittämisestä ja ohjaustietojen ylläpidosta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan täsmällisyyttä, myönteistä asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi luemme kunta-alan virka- ja työehtosopimusten tuntemisen (OVTES, KVTES, TTES, TSTES, LS), sekä kokemuksen CGI:n järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus kehittää omaa työtä ja asiantuntijuutta kaupungin palkanlaskennan parissa Hyvinkään modernissa kaupungintalossa Vanhalla Villatehtaalla.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 386499) kautta 17.10.2021 klo 23:59 mennessä. Työtehtävä alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkanlaskennan esimies Piia Anttila puhelimitse 040 155 6435 maanantaisin klo 12-14 ja perjantaisin klo 12-14.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palkanlaskennan esimies Piia Anttila puhelimitse 040 155 6435 maanantaisin klo 12-14 ja perjantaisin klo 12-14.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Konsernipalvelut ja hallinto

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat