Palliatiivisen yksikön ylilääkäri, keskussairaala - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme YLILÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen keskussairaalan palliatiiviseen yksikköön. Palliatiivisella poliklinikalla toimii kaksi asiantuntijasairaanhoitajaa. Päijät-Hämeeseen on suunnitteilla palliatiivinen keskus, jonka kehittämiseen sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän keskussairaalassa, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä säännölliset koulutusmahdollisuudet. Odotamme innokkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kehittämishalua.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä riittävää kokemusta hallinto- ja johtotehtävistä. Palliatiivinen erityispätevyys katsotaan luonnollisesti eduksi, mutta huomioimme myös hakijat, joilla on laaja kokemus palliatiivisten potilaiden hoidosta ja jotka ovat suorittamassa erityispätevyyttä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Medisiininen tulosyksikkö, Sisätautien osasto 32
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-11-281-21
  • Sopimuksen mukaan
  • Lääkärisopimus
  • 10.5.2021 - 14.6.2021 23:59
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Vs. tulosalueenjohtaja Perttu Lahtinen
puh. 044 719 5256
perttu.lahtinen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Medisiininen tulosyksikkö, Sisätautien osasto 32

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat