Skip to main content
test
Palomestari - Kokkolan kaupunki

Tule meille töihin! Me Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitoksella haemme palomestaria turvallisuuspalveluiden palvelualueelle. Virka on vakituinen ja se täytetään 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran alkusijoituspaikka on Kokkola.

Palomestarin keskeisimpiä työtehtäviä ovat valvontatoiminnan suunnittelu, ohjelmistojen pääkäyttö, valvontatoimintaan osallistuminen. Työtehtäviin voi kuulua myös pelastustoimintaan osallistumista. Tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi monipuolisesti laajan yhteistyöverkoston kautta ja meillä pelastuslaitoksella pääset tutustumaan monipuoliseen ammattilaisten joukkoon. Turvaat osaltasi pelastustoimintaamme ja tuet valvontatyötämme.

Kelpoisuusehdot:
Viran kelpoisuusehtona on valtioneuvoston pelastustoimesta antaman asetuksen 6 § mukainen pelastusalan ammattikorkeakoulututkinto tai pelastusalan oppilaitoksessa suoritettu päällystön kelpoisuuden tuottanut aikaisempi tutkinto.

Ajokorttivaatimus:
Virkaan valittavalla tulee olla vähintään B-ajokortti ja ajo-oikeuden tulee olla voimassa viranhoidon aikana.

Eduksi katsotaan:
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset omatoimisuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tehtävien hoito edellyttää monipuolisia tietoteknisiä perusvalmiuksia. Odotamme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä tulkita ja soveltaa määräyksiä, asetuksia ja ohjeita. Toisen kotimaisen kielen taito katsotaan eduksi.

Ehdot:
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt tehtävän edellyttämän hyväksyttävän lääkärintodistuksen, läpäissyt huumetestin ja osoittautunut turvallisuusselvityksen perusteella soveltuvaksi virkaan. Valitun henkilön on esitettävä virallinen henkilöllisyystodistus (passi tai henkilökortti), jonka tulee olla voimassa virkasuhteen aikana. Noudatamme viran täyttämisessä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työaika ja palkkaus:
Virassa noudatetaan yleistyöaikaa, joka on 38,25 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka on 3328,87 €/kk

Lisätietoja

https://kokkola.navigo.fi/aluepelastuslaitos

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä pelastuspäällikkö Jouni Leppälältä puhelimitse 040-7487670 tai sähköpostitse jouni.leppala@pelastustoimi.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitoksen alue muodostuu 11 peruskunnasta. Alueen pelastustoimen isäntäkuntana toimii Kokkola. Pelastuslaitoksen henkilöstö muodostuu 112 päätoimisesta viran tai toimen haltijasta sekä noin 480 vapaaehtoisesta sopimuspalokuntalaisesta.


Osoite: Kustaa Aadolfinkatu 76, 67200 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat