Palomestari, Savonlinnan paloasema - Mikkelin kaupunki

Palomestari, Savonlinnan paloasema - Mikkelin kaupunki

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa palomestaria. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteiden alussa on Savonlinnan paloasema. Palomestarin työhön kuuluvat kaikki pelastuslaitoksen pelastus- turvallisuuspalvelujen päällystötehtäviin luettava toiminta. Työaika on yleistyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan tai tehtävään on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki) ja Sinulla on lisäksi BC- luokan ajokortti.

Virka täytetään 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on virkaa vastaanottaessaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työsopimuksen mukaan.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Lisätietoja

http://www.espl.fi

Lisätietoja saa pelastuslaitoksen tukipalveluista, tiedustelut sähköpostilla pelastuslaitos @ espl.fi.

Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon pelastuslaitos

Mikkelin kaupungin ylläpitämä Etelä-Savon pelastuslaitos huolehtii 14 kunnan pelastustoimen
tehtävistä. Pelastuslaitoksen palvelut tuotetaan 33 paloasemalta. Pelastustoimen lakisääteisten tehtävien lisäksi pelastuslaitos tuottaa sopimusten mukaan myös ensivaste- ja ensihoitopalveluja Etelä-Savon ja Itä-Savon sairaanhoitopiirien alueilla. Pelastuslaitoksella on kolme ympärivuorokauden miehitettyä paloasemaa: Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

Tutustu työnantajaan