test
Palomestari tai asiantuntija - Kokkolan kaupunki

Tule meille töihin! Haemme ensisijaisesti palomestaria varautumisen ja viestinnän asiantuntijatehtäviin. Työtehtäviin valmiutta antavat myös muut soveltuvat koulutukset, joten huomioimme myös ne haussa! Kyseessä on viransijaisuus 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan kestäen vuoden 2022 loppuun asti. Hakuaikaa on jatkettu 12.12.2021 asti. Aiemmin vastaanotetut hakemukset otetaan huomioon uudella hakukierroksella.

Haettavana oleva palomestarin viransijaisuus koostuu monipuolisista palomestarin työtehtävistä pelastuslaitoksen tuki- ja varautumispalvelualueella; työn pääpaino on mielenkiintoisissa kehittämis- ja suunnittelutehtävissä, kunta- ja viranomaisyhteistyössä, viestinnässä ja varautumisen edistämisessä.

Koulutusvaatimus:
Sijaisuuden kelpoisuusehtona on valtioneuvoston pelastustoimesta antaman asetuksen 6 § mukainen pelastusalan ammattikorkeakoulututkinto tai pelastusalan oppilaitoksessa suoritettu päällystön kelpoisuuden tuottanut aikaisempi tutkinto. Valinnassa huomioidaan myös muut soveltuvat korkeakoulututkinnot.

Ajokorttivaatimus:
Virkaan valittavalla tulee olla vähintään B-ajokortti. Ajokortti tulee olla voimassa viranhoidon aikana.

Eduksi luemme:
Parhaat edellytykset työtehtävien menestyksekkäälle hoitamiselle antaa laaja-alainen pelastuslaitoksen toimintakentän, yhteiskunnan turvallisuuden, varautumisen ja kyberturvallisuuden tuntemus. Aiempi työkokemus pelastus- ja turvallisuusalan suunnittelu-, arviointi-, ja kehittämistyöstä katsotaan eduksi. Painotamme eduksi myös sujuvaa tekstintuottokykyä ja intoa viestinnällisiin tehtäviin.

Ehdot:
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt tehtävän edellyttämän hyväksyttävän lääkärintodistuksen, läpäissyt huumetestin ja osoittautunut turvallisuusselvityksen perusteella soveltuvaksi. Valitun henkilön on esitettävä virallinen henkilöllisyystodistus (passi tai henkilökortti), jonka tulee olla voimassa virkasuhteen aikana. Hakijan tulee toimittaa työ- ja tutkintotodistukset hakuprosessin aikana erikseen pyydettäessä.

Työaika ja palkkaus:
Virassa noudatetaan yleistyöaikaa 38.25 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka 3295,91 €/kk

Lisätietoja

https://kokkola.navigo.fi/aluepelastuslaitos

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa voit kysyä vs. pelastuspäällikkö Antti Kätevältä puhelimitse 040-806 5322 tai sähköpostitse antti.kateva(at)pelastustoimi.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitoksen alue muodostuu 11 peruskunnasta. Alueen pelastustoimen isäntäkuntana toimii Kokkola.

Pelastuslaitoksen henkilöstö muodostuu 112 päätoimisesta viran tai toimen haltijasta sekä noin 480 vapaaehtoisesta sopimuspalokuntalaisesta.


Osoite: Kustaa Aadolfin katu 76, 67200 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat