Palomestari - Jokipelastus

Jokilaaksojen pelastuslaitos julistaa haettavaksi PALOMESTARIN VIRAN.

HAKUAIKAA JATKETTU. Jo tulleet hakemukset huomioidaan.

Tervetuloa töihin meille Jokilaaksojen pelastuslaitokselle! Toimimme 17 kunnan alueella. Lisää meistä löydät: www.jokipelastus.fi tai SOME-kanaviltamme (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Twitter).

Haluamme kehittää ja hyödyntää henkilöstömme osaamista muuttuvan toimintaympäristön asettamien riskien hallitsemiseksi. Tuotamme palvelumme yhteistyössä henkilökunnan, sopimuspalokuntien ja sidosryhmien kanssa.

Etsimme motivoitunutta ammattilaista pelastuslaitoksen päällystön monimuotoisiin tehtäviin. Virkaan valittu henkilö työskentelee itsenäisesti osana pelastuslaitoksen riskienhallinnan tulosaluetta. Tehtävänimikkeenä on aluepalotarkastaja. Palomestarin työpäivät täyttyvät erilaisista asiakas-kontakteista valvontatoimintaan, turvallisuusviestintään ja rakentamisen ohjaukseen liittyen sekä erilaisista suunnittelutehtävistä. Tehtäviin voi sisältyä velvollisuus osallistua vuorollaan alueemme päivystävän palomestarin tehtäviin. Jolloin työaikamuotona tulee olemaan poikkeusluvan mukainen työaika. Tehtäviin voidaan lisätä erikseen määritettävät asiantuntijatehtävät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on pelastuslain 379/2011 mukainen päällystön kelpoisuus sekä vähintään BC-luokan ajokortti. Muu virkaan soveltuva osaaminen, kokemus ja kielitaito (englanti, ruotsi) voidaan katsoa hakijan eduksi.

Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi odotamme perehtyneisyyttä pelastuslaitoksen onnettomuuksien ehkäisyn tehtäväkentästä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Virkaan valittava on virkasuhteessa Ylivieskan kaupunkiin.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Työaika on yleistyöaika tai mahdollisissa päivystävän palomestarin tehtävissä poikkeusluvan mukainen työaika. Työn joustavaksi tekemiseksi käytössämme on työaikapankki ja etätyömahdollisuus.

Virka on otettava vastaan 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Viran sijoituspaikka on pelastuslaitoksen toimialueella. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Virkaan sisältyy 6 kk:n koeaika.

Virkaa haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä, eikä niitä liitetä sähköiseen hakemukseen. Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteella Jokilaaksojen pelastuslaitos, Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska. Kuoreen kirjoitetaan haettavan viran nimi. Hakemuksia ei palauteta. Hakuaika päättyy 21.9.2021 klo 16.00.

Lisätietoja

www.jokipelastus.fi tai SOME-kanaviltamme (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Twitter).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa riskienhallintapäällikkö Harri Pyyhtiä, 044 429 6005.
Lisätietoja: http://www.jokipelastus.fi, sähköposti: etunimi.sukunimi@jokipelastus.fi

Lisätietoja

Ylivieskan kaupunki, Jokilaaksojen pelastuslaitos

Jokilaaksojen pelastuslaitos on yksi maamme 22 pelastuslaitoksesta. Toimimme 17 kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa. Luomme osaltamme turvallisuutta ja hyvinvointia sekä hoidamme lakisääteistä tehtäväämme yhteiskunnan ja alueellamme oleskelevien hyväksi.


Osoite: Puusepäntie 2, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat