Skip to main content
test
Palomies-ensihoitaja: pelastuslaitos, Kitee (id6380) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN JA POHJOIS-KARJALAN PELASTUSLAITOKSEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksella on haettavana 10.7.2022 mennessä kolme palomies-ensihoitajan virkaa Kiteen pelastusasemalla.

Virkojen ensimmäinen sijoituspaikka on Kiteen pelastusasema. Kiteen pelastusasema on pelastuslaitoksen palvelutasopäätöksen mukainen painopistepaloasema, jossa ympärivuorokauden ovat työssä kaksi palomies-ensihoitajaa ja yksi hoitotason ensihoitaja. Palomies-ensihoitajat toimivat vuorollaan pelastustoimen ja ensihoitopalvelun tehtävissä.

Kelpoisuusehtona on pelastustoimesta annetun valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n 1. kohdan mukainen pelastustoimintaan osallistuvan miehistön kelpoisuus sekä eduksi katsotaan Siun soten kuntayhtymän määrittelemä perustason ensihoidon kelpoisuus (ensihoidon palvelutasopäätös 128/06.00.00.01.00/2020), aiempi kokemus moniammatillisesta työskentelystä, pelastustoiminnan kehittämistehtävistä ja pelastusryhmän johtajana toimimisesta.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta ja C-luokan ajokorttia.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti ja pelastuslaitoksen hinnoittelun mukaisesti. Virassa noudatetaan poikkeusluvan mukaista 42 h/vko työaikaa (vuorotyö).

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa sekä annettava suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Virat täytetään 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelussa.

Lisätietoja virasta antavat: palopäällikkö Ville-Petteri Pulkkinen, puh. 013-3304516, ville-petteri.pulkkinen@pkpelastuslaitos.fi, palopäällikkö Yrjö Jantunen, 050 522 6079, yrjo.jantunen@pkpelastuslaitos.fi

Virkoja haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6380
  • 16.6.2022 - 10.7.2022 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat