Palomies, keikkatyö - Oulun kaupunki

Palomiesten keikkatyötä tarjolla Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksessa!

Palomiehen keikkatyöt koskevat päiväpaloasemia. Palomiehiä haetaan satunnaisiin 24 h työvuoroihin tai lyhyisiin työsuhteisiin.

Palomiehen tehtäviin kuuluu osallistua sammutus- ja pelastustehtäviin, ensivastetoimintaan sekä suorittaa kaluston huolto- ja tarkastustehtävät. Hoitaa esimiehen erikseen määräämät tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta nro 407/2011 § 6mukainen miehistön kelpoisuus. Palomiehen viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia ja kaikilta osin SM:n pelastussukellusohjeen mukaista kuntoluokkaa hyvä. Eduksi katsotaan erinomainen kunto, FireFit indeksi 4,5-luokka (SM:n ohje 5/2016 liite 2).

Työaika on teknisen sopimuksen liite 2, 1§, 1 mom. a) -kohdan mukainen. Työaika on poikkeusluvan mukainen 42 h/vko, jossa viiden viikon kierrossa tehdään neljä viikkoa vuorotyötä ja yksi viikko päivätyötä.

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumukset suppeaan turvallisuusselvitykseen. Hakemukseen on liitettävä SM:n ohjeiden 48/2007 (Pelastussukellusohje) ja 5/2016 (Ohje pelastushenkilöstön toimintakyvyn arvioinnista ja kehittämisestä) mukaiset lihasvoiman ja aerobisen kestävyyden alle kuusi kuukautta vanhat testitulokset. Valittavan on hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3712/2021. Hakemukset on toimitettava 31.5.2021.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa palopäällikkö Tauno Toivanen, p. 044 703 8801 tai sähköposti etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat