Skip to main content
test
Palomies, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos - Espoon kaupunki

Pelastustoiminnan ammattilainen - tervetuloa joukkoomme Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselle! Etsimme tällä hetkellä palomiehiä toiminta-alueemme eri työpisteille. Meille on helppo tulla, mutta vaikea lähteä.

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen pelastustoimintaan, ensihoitoon sekä onnettomuuksien ehkäisytyöhön tekemällä palotarkastuksia sekä valistus- ja neuvontatehtäviä.

Tarjoamme sinulle modernit henkilökohtaiset varusteet ja pelastuskaluston. Henkilöstöetuina meillä ovat esim. 120€/vuosi työmatkaetu sekä 100€/vuosi liikunta- ja kulttuurietu. Työyhteisömme on mukava, avoin ja toisista välittävä. Meillä tehdään töitä hyvällä tiimityöllä, pääsääntöisesti 24 tunnin työvuoroissa.

Pidämme itsensä kehittämistä tärkeänä osa työtä. Meillä on erilaisia mahdollisuuksia erikoistua, kuten sukeltajaksi ja venemieheksi, jonka vuoksi meillä viihdytään. Esimiestyöhömme panostetaan kouluttamalla esimiehiä jatkuvasti, jotta sinulla olisi mahdollisimman hyvä tuki työllesi. Alueellemme rakennetaan myös uusia paloasemia, jotka mahdollistavat laajan paloasemaverkoston työskennellä Länsi-Uudellamaalla.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Työaika: Poikkeusluvan mukainen vuorokausirytmi, 42 tuntia viikossa.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen. Aloitusajankohta voidaan sopia erikseen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta miehistöltä vaadittava kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään BC-luokan ajokorttia sekä palomieheltä vaadittavaa hyväksyttyä savusukelluskelpoisuutta nykyjärjestelmän vaatimustasolla hyvä. Savusukelluskelpoisuus on todistettava hyväksytyllä Firefit-testituloksella.

Mikäli Firefit-testi on vuoden vanhempi, osoitetaan kelpoisuus enintään 3 vuotta vanhalla testitodistuksella Firefit-indeksin voimassaolon mukaisesti lisättynä pelastuslaitokselta saadulla todistuksella, joka osoittaa savusukelluskelpoisuuden hakuhetkellä. Firefit-testin voi korvata pelastusopistossa tehdyllä testillä ja pelastuslaitoksen todistuksella. Todistukset pyydetään nykyiseltä työnantajalta. Mikäli hakija ei ole tällä hetkellä palomiehen työssä, on Firefit-testin oltava alle vuoden vanha.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.

Arvostamme laaja-alaista osaamista, niin pelastustoimesta kuin muilta aloilta ja kokemusta perustason ensihoitajana toimimisesta sekä ruotsin kielen taitoa. Ikään suhteutettu erinomainen fyysinen suorituskyky katsotaan eduksi virkaan valittaessa.

Länsi-Uudenmaan alue on kuin Suomi pienoiskoossa. Toiminta kattaa niin metropolialueen kasvukeskuksia kuin erämaa-alueita, saaristoa ja maaseutua, satamia sekä lentoliikennettä. Alueella on myös useita vilkasliikenteisiä väyliä sekä raideliikennettä, niin maan päällä kuin tunneleissa (metro). Laaja rannikkoalue ulottuu Espoosta Hankoon. Järviä alueella on 762 sekä runsaasti pienvenesatamia ja -liikennettä. Sukeltajat ovat jatkuvassa valmiudessa neljällä vakinaisella paloasemalla.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi! Järjestämme haastattelut viikolla 44 Leppävaaran paloasemalla osoitteessa Portinvartijantie 1, Espoo. Työn aloitusajankohta voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja

https://pelastustoimi.fi/lansi-uusimaa

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-01-213-22
  • 1.12.2022
  • 2178,47€/kk + 41% kokonaiskorvaus
  • Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 5.9.2022 - 10.10.2022 15:45
  • KuntaPelastustoimiTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä antaa lisätietoja palopäällikkö Kaj Artela, puh. 09 8162 8699.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.


Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat