Palomies määräaikainen - Mikkelin kaupunki

Etelä-Savon pelastuslaitos hakee jatkuvasti henkilöstöä määräaikaisiin pelastustoiminnan miehistötehtäviin. Määräaikaisia tehtäviä ovat lyhytaikaisista ”keikkatöistä” pidempiin vuosiloman ym. sijaisuuksiin perustuvat työt. Kesäloman sijaisten haku koskee lomakautta 2.5. – 30.9.2020.

Voit olla joko pelastualan opiskelija tai jo alalle valmistunut kokenut ammattilainen. Hakemuksen jätettyäsi sovimme haastatteluista sekä muista mahdollisista rekrytointitoimenpiteistä jokaisen kanssa erikseen. Sähköiseen hakemukseen on mahdollista liittää tutkinto- ja työtodistuksia.

Tutustu työnantajaan

Sähköpostilla os. pelastuslaitos@espl.fi

Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon pelastuslaitos
Osoite: Jääkärinkatu 16, 50100 Mikkeli

Etelä-Savon pelastuslaitos hoitaa maakuntansa alueella kaikki pelastustoimeen kuuluvat tehtävät sekä tuottaa ensihoito- ja ensivastepalveluja alueen sairaanhoitopiireille. Pelastuslaitoksella on 185 toistaiseksi voimassa olevaa virkaa tai tointa ja sen päätoiminen henkilöstö työskentelee kolmen kaupunkikunnan ympärivuorokautisesti miehitettyjen paloasemien (Mikkeli, Pieksämäki ja Savonlinna) lisäksi kymmenellä kuntapaloasemalla. Ensihoitopalveluja pelastuslaitos tuottaa kaupunkipaloasemien lisäksi Kerimäen, Punkaharjun, Rantasalmen ja Sulkavan paloasemilta ja niiden henkilöstö työskentelee niin kuin kaupunkipaloasemillakin perus- ja hoitotasolla.