Palomies, Rauman paloasema

Hakuaika päättyy  3.6.2024 15:00

Rauman paloasemalla on haettavana kaksi palomiehen virkaa.

Palomies suorittaa pelastustoimen ja ensihoidon tehtäviä ja vastaa osaltaan välittömästä hälytysvalmiudesta kaikkiin tehtäviin kaikkina aikoina. Palomies osallistuu lisäksi onnettomuuksien ehkäisytyöhön suorittamalla asuinrakennusten ja niihin rinnastettavien kohteiden palotarkastuksia sekä antamalla turvallisuuskoulutusta kuntalaisille.

Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen 407/2011 § 6:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytetään BC -luokan ajokortti/ajo-oikeus, sekä palomieheltä vaadittavaa hyväksyttyä savusukelluskelpoisuutta.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES, liite 7 Teknistä alaa koskevan sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2350,00€ (+ 41% kokonaispalkka). Virkojen ensisijainen sijoituspaikka on Rauman paloasema.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa. Ennen valintaa hakijan tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Valinnassa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemuksesta muodostuu CV. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asemamestari Marko Toivio 044 701 7387, marko.toivio@sata.fi

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Pelastuslaitos on maakunnallinen toimija, jonka keskeiset tehtävät ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta, varautuminen sekä ensihoito. Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!